Luxueuze appartementen in Cumbre del Sol.
Oppervlakte: vanaf 100m2 + 47 m2 terras

Dankzij de ligging geniet dit nieuwbouwproject spectaculaire zeezichten, waardoor de urbanisatie Cumbre del Sol internationaal erkenning heeft gekregen.
DE perfecte plaats voor hen die willen genieten van het Mediterraanse klimaat en prachtige zonsopgangen in een luxueus project.

De appartementen onderscheiden zich vanwege hun moderne, elegante ontwerp en hun grote oppervlaktes.
Het kleinste appartement heeft een oppervlakte van meer dan 100m2 woning en 47m2 terras, zonder de gemeenschappelijke zones mee te tellen.
U kan kiezen uit twee modellen: 3 slaapkamers en 2 badkamers of met 2 slaapkamers en 2 badkamers; u kiest het appartement dat het best bij uw levensstijl past.
De woningen zijn zeer geschikt om er het hele jaar te wonen of om er tijdens de vakanties te genieten, dankzij een doordachte indeling en een volledige inrichting met vloerverwarming, airconditioning, domotica, houten of keramiek bekleding, planken vloer op het terras, badkamermeubels van Krion, op maat ontworpen…
Er wordt enkel gewerkt met A-merken, zoals o.a. Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit, …

Dit nieuwbouwproject wordt voltooid met een gemeenschappelijke zone waar u in de zomer van een rechthoekig infinity buitenzwembad kan genieten met een groot terras en gedurende het hele jaar kan u van de Wellness zone genieten, uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi, Turks bad, sauna en al het nodige om te kunnen genieten met zicht op zee.

Vanaf: € 570.000,-