HET PROJECT
ICON MARINA is een project van 75 woningen, met 2 en 3 slaapkamers en 12 exclusieve penthouses. In totaal 87 appartementen, verdeeld in 4 blokken, allemaal met een spectaculair uitzicht op de zee dankzij de helling van het terrein en zo ontworpen dat geen enkel blok het gezichtsveld van de andere beperkt. De architectenstudio A-CERO, een van de meest gerenommeerde in Spanje, heeft deelgenomen aan het ontwerp met aan het hoofd het internationaal gerenommeerde duo gevormd door Joaquín Torres en Rafael Llamazares. A-CERO heeft zijn stempel op het project gedrukt en toont hun grondige kennis van de high-end markt.

Met een gemiddelde van 80 m2 bebouwde oppervlakte voor de appartementen met 2 slaapkamers en 95 m2 voor de appartamenten met 3 slaapkamers, zijn de woningen ontworpen met open ruimtes en veel licht. Daarom, en altijd denkend aan de integratie met de omgeving, zijn grote terrassen ontworpen om van een ongeëvenaard uitzicht te genieten. De gemiddelde bebouwde oppervlakte van deze bevoorrechte ruimtes is 25m2 per appartament.

VOORZIENINGEN
Tegenwoordig is het essentieel om de voorzieningen te genereren op basis van de behoeften van klanten, met behoud en respect voor de natuurlijke omgeving van de omgeving. Een duidelijk voorbeeld hiervan is hoe de natuurlijke oneffenheden van het grondstuk zijn gebruikt om zwembaden op verschillende hoogtes te creëren, waardoor de structuur van het terrein wordt behouden en een betere integratie met de natuurlijke omgeving wordt bereikt.
Ook zo zijn de fitnessruimtes ontworpen als grote open ruimtes met grote ramen om te oefenen terwijl u van de omgeving geniet.

GROENE ZONES
Meer dan 3.000 m2 groene binnen- en buitenzones, met een houten weg die het hele project omringt en die als natuurlijke toegang tot de prachtige omliggende baai dient, zijn een ander voorbeeld van de toewijding van het project aan de natuurlijke omgeving waarin het is ontwikkeld en geïntegreerd.

MARINA DEL ESTE
De Puerto Deportivo Marina del Este is de meest exclusieve haven van de hele Costa Tropical van Granada, gebouwd in het midden van de jaren tachtig door de karakteristieke Boliviaanse architect Melvin Villarroel naar de lijn van Puerto Banús, in Marbella. Deze haven werd geboren als plaats van hoog aanzien, slechts binnen het bereik van een paar bevoorrechten. Na een tijd van groot succes, in de jaren negentig, is het erin geslaagd om zijn exclusiviteit te behouden dankzij zijn eigen grootte en het beperkte aantal ligplaatsen, slechts 265 aanlegplaatsen. Op dit momento zijn de ligplaatsen voor boten beperkt, waardoor onze klanten een voorrang hebben ..
Het concept van een kleine boetiekhaven wordt aangevuld door een scala aan restaurants, recreatie en winkels. Ongeveer 20 commerciële panden, gelegen naast de dokken, zijn verantwoordelijk voor het bedienen van zowel bezoekers als de bewoners zelf in de omgeving.

Prijzen vanaf  € 295.000,-

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]