Nieuwe moderne villa’s op de begane grond met 3 slaapkamers (hoofdslaapkamer met en-suite badkamer ) en een gedeelde badkamer, gelegen in een woonwijk in het hart van het dorp Sucina.
Fase 1 heeft 10 individuele woningen met elk een eigen privé zwembad op slechts 15 minuten gelegen van de stranden aan de Mar Menor.

Deze off-plan villa’s bevinden zich op de begane grond en bestaan ​​uit een grote, ruime open woonkamer met een eethoek, een aparte bijkeuken / berging, een keuken met een ontbijtbar en een moderne designwand met onderkasten, een kookplaat, een oven en een afzuigkap.
Bij de ingang van de villa zal een BBQ geplaatst worden.

De 3 tweepersoonsslaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de villa en de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer.
Elke slaapkamer is voorzien van inbouwkasten.

Grote percelen met een royale tuin, een oprit waar u de wagen kan parkeren en een privé zwembad.
Gemakkelijke toegang tot het dakterrask via een trap, gelegen aan de zijkant van de villa.

Ook in de prijs inbegrepen: pre-installatie van de airco, satteliet tv en zwembad.

Deze ‘exclusieve’ ontwikkeling van particuliere woningen is gelegen in een woonwijk, dicht bij alle voorzieningen, binnen wandelafstand van parken, het belangrijkste stadscentrum (8 minuten wandelen) met een breed scala aan bars, winkels en restaurants.

De Mar Menor en alle faciliteiten die het te bieden heeft zijn gelegen op slechts 15 minuten rijden, een overvloed aan golfbanen in de buurt en de nieuwe internationale luchthaven van Murcia in Corvera is gelegen op slechts 25 minuten rijden.

vanaf €259.950,-

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]